Monday, April 19, 2010

Laaa Bust Aid rupanya ku sangka kan Koyok!

Semalam ada benda kelakar jadi. Sumpah kelakar. Masa tu nak keluar gi beli lunch untuk mama n adik-adik. Masa nak masuk kereta tu kat lantai tempat driver tu ade cam wrapper Bust Aid. Dia takde laa tulis apa pun kan, putih kosong je. Pastu tengok kat wrapper tu dah kosong. Dalam hati dah pikir bukan-bukan. Hafiz ni bawak perempuan lain ke masuk kereta ni kan.

Syera: Syg, siapa pakai Bust Aid ni?

Hafiz: I lah!

(muka ai terus cam pelik gila kan)

Syera: Asal u pakai?

Hafiz: Ye laa leher I sakit tadi, I tampal kat leher I. Asal?

---Terus aku bantai gelak!----

Syera: Syg u tau tak ape tu sebenarnye?

Hafiz: Errr. Koyok kan?

--Makin kuat aku gelak—

Syera: Yang, you rasa tu koyok ke?

Hafiz: Urrmm..Tu utk tetek ke? (Entah cane ntah dia boleh teka kan time ni)

BAHAHAHAHAHAAH terus Hafiz, Jeela ngan aku-aku skali bantai gelak second round sampai tak cukup nafas


P/S: Untuk kaum lelaki yang tak tau Bust Aid tu ape, dia macam plaster tutup nipple tu kalau cam tak pakai bra ke kan. So takdela laki nak stim2 kan kalau ternampak putting tu. Haha. Bust tu tetek ok selain daripada breast. LOL


Ni hah, rupe Bust Aid nye.

Hafiz: I siap bagi Nabil lagi letak kat kepala dia sebab dia sakit kepala. Dia siap bau lagi dia ckp:

(Nabil: “ Apiz, asal tak bau minyak gamat pun ni? Koyok kan slalu bau minyak?) Pastu I leh cakap kat Nabil “Ala ko pakai je laa Bil. Tapi aku pun pelik gak asal melekat kuat je koyok ni”

Bahahaha lagi laaaa kuat aku ngan Jeela bantai gelak kan. Hafiz pun dah tak tahan gelak cam gile.

Pastu semua dah abes gelak, Hafiz leh sambung lagi “Patut lah benda tu ade dua. Ingatkan koyok alaf baru, bentuk bulat, selalu kan kotak2”


Bahahahaha

Kitorang gelak Nauzubillah, sampai nangis2 tak ingat Tuhan time tu. Punyalahh bertuaah betul sayang aku tu kan.

Hehe Al kisahnye Hafiz tak tau pun tu ape benda sbb ai tak pernah pakai pun. Benda tu dpt free sebab beli Wacoal time promo dulu. Skali aritu cane ntah leh terkeluar 1 set, tu yang gamaknye kawan tu leh amek, siap ajak Nabil lagi pakai konon2 leh baik sakit pale die. Huhu. Yang best tu, yang kotak pink tu ade lagi kat bilik. Yang tercicir satu je pulak kan. Hilang 1 set tinggal 4 dahh :p



So, moral of the story is, lain kali, kalau nak letak barang-barang perempuan ni, letak lah kat tempat yang betul. Kang tak pasal-pasal pantyliner Kotex yang pocket pack tu kaum Adam ni tak tengok selamat je bawak gi office, ingatkan pocket tissue. Hahaha


3 comments:

  1. hahah dulu2 beli tampon sebab nak pi pulau.

    husband i tanya apa benda, i cakap utk hidung tersumbat

    so dia sumbat kat hidung dia cakap takkan buat camni??

    gelakkkk keluar air mata jugak hahaha

    ReplyDelete
  2. BAHAHAHAHHA. serious ke kak? tu lagi tragis sumbat tampon dlm idung...

    ReplyDelete
  3. hahahhahaha.kelakarrr.aku gelak2 baca.hihihihi.:p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Love Strucked by Cupid

Daisypath Anniversary tickers