Wednesday, April 21, 2010

Saya takde baju kurung pink

Saya takde baju kurung pink. Saya terpaksa pinjam kat sahabat saya yang menggilai pink. Nak tengok aku pakai baju kurung pink? Hurmmm taknak tengok sudah! Emo plak kau ehh.



Motif? Entah. Bosan lah di malam hari. Nak baca CTU bosan. Final start Khamis ni. Tapi satu chapter pun tak sentuh lagi. Sem ni belajar CTU pasal etnik. My goodness. Sumpah bosan nak menelaah. Jadi, aku pun buatlah entry di kala bosan ni lepas terpandang gambar kat dalam phone. Muahaha



Haa pilih bang jangan tak pilih.



Masya Allah, gelak cam puaka kauu.



Kalau korang nak tau, time ni aku ade presentation. Kena promote product kelas Marketing Communication. Haa dah name produk pun Pink Guava, semua pakat suruh aku pakai pink. Yelaahhh. Yang hado aku baju kurung pink. Terpaksa rembat kat Fida.


Soalannya sekarang perlukah mintak kat mama baju kurung pink? Hehe

2 comments:

  1. saye ada banyak baju kurung pink.. eh banyak ke? hahaha..ada laa 2-3-4 tak ingat kuikuikui

    cikk..lepas ni beli satu baju kurung pink sangat ayu dan sweet hehehhe

    ReplyDelete
  2. hehehe okaaaiii. akan dipertimbangkan. hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Love Strucked by Cupid

Daisypath Anniversary tickers