Tuesday, December 15, 2009

Never knew i needed

Ceh. Tajuk cam gempak gile la kan?


Tapi entri ini saya tujukan khas untuk boyfriend merangkap tukang pencair t*h* telinga saya (Sayang, u kuat membebel u tahu tak? Tapi i suka u punya mulut yang comel tu bila membebel muncung-muncung. OH! sangat best kalau dapat melihat pemandangan bibir u tu sehari suntuk -okay, i menipu. Heheh takdelah sampai sehari suntuk, tapi sumpah bibir u comel bila
membebel)


Ini ye Mohd Hafiz saya :)


Sayang, sayang, sayang! (Perlu tak i sebut sayang tu 3 kali. Ceh. Gila excited budak ni) Cepat baca chorus lagu ni. Sangat best sampai i jatuh2 katil dengar lagu ni. You're the best thing i never knew i needed :) Let me translate that untuk u. You lah perkara terbaik yang i tak pernah tau i perlukan. Hehe. Lawak lak bila tukar jadi bahasa melayu tercinta. Tapi i dapat 1A ok untuk BM jadi u terima je tau terjemahan i tu :p


Muke you yang masih membebel waktu tangkap gambar. hehe

Pastu you suruh i tangkap balik.


Jadi cani.

Tapi you membebel balik pasal i tak reti pegang camera sampai terpotong kepala you. hehehe. Pastu u continue driving n merajuk taknak tangkap gambar dah. Hahaha

Pastu i terus tangkap gambar sorang-sorang dengan gembira. :p


Haha dua2 gambar ni memang poyo tapi nak tunjuk jugak yang i gembira tangkap gambar sorang2 bila you tengah bising marah2 orang time tengah jam. Hahaha


It's true sayang, you're the best thing that is happening in my life. (I taknak letak happened sebab we are madly deeply in love NOW, and i said happening sebab we are still and forever will be in love. Haha you faham ke ape i merepek tu sayang? LOL) . Especially bila kita gaduh-gaduh walaupun dalam masa seminit i muncung u dah pujuk balik. Gaduh pun tak pernah lama, sehari lah pun yang paling lama. I terfikir balik, u memang perkara terbaik yang pernah terjadi dalam hidup i :) I tak pernah jumpa lelaki yang boleh cool dalam masa seminit bila marah. You marah i tak pernah tengking2 macam boyfriend orang lain. You akan keluar jugak walaupun dah nak tidur bila i merengek mintak beli kan ice-cream McD. You akan berhenti jugak kat 7e belikan i Kit Kat Chunky walaupun kadang-kadang i tak mintak tapi u tau i nak. teehee :D Tapi you suka sangat bising, penat lah nak dengar, atuk. Heheh. <3>

I know, i kuat merajuk walaupun kadang2 sengaja merajuk sebab you tak pandang i waktu you driving. hehe. I love it when u held my hands so tight macam takut i pergi pegang tangan orang lain. :) I love you Mohd Hafiz bin Abdul Hadi, you're the best thing i never knew i needed.
You baca ok lyric ni? Pastu you dengar lagu tu tau. I suke :)



P/s : Sayang, you taknak ke belikan i tiket concert Ne-Yo tu? I nak pergi, Biarlah Beyonce ke Akon ke datang Malaysia, tapi ni Ne-Yo lah baby. You know how much i love him besides you kan sayang? hehehe





Never Knew I Needed lyrics

by Ne-Yo <--- nampak tak ni sayang? He's coming! nak tiket! nak tiket! hehehe


(Ooh)
For the way you changed my plans
For being the perfect distraction
For the way you took me
I knew that I had, everything that I wanted to have
You made me see there was something missing
(Oh yeah Oh)
For the ending of my first begin
Oh yeah yeah, oh yeah yeah oh
And, for the rare and unexpected friend
Oh yeah yeah oh yeah yeah oh
For the way you're something that I would never choose
But at the same time something I don't wanna loose
I don't ever wanna be without her again

Chorus:
You're the best thing I never knew I needed
So, when you walked in, I had no idea
You're the best thing I never knew I needed
See now it's so clear I need you here
(Oh yeah)

My accidental happily ever after (Woah)
The way you smile now you've gone for me
With your laughter
I must admit you weren't a part of "My Book"
But, now if you open it up and take a look
You're the beginning and the end of every chapter
(Ooh)

Chorus:
You're the best thing I never knew I needed
So when you walked in I had no idea
You're the best thing I never knew I needed
See, now it's so clear (its so clear) I need you here
(Ooh)

Who knew that I could be? (Who knew that I could be?)
So unexpectedly (so unexpectedly)
Undesierabley happy. Oh so with you
Right here right here next to me!

Chorus:
You're the best thing I never knew I needed (Woah)
So when you walked in, I had no idea
You're the best thing I never knew I needed (I needed, woah)
See now it's so clear, I need you here always

Now it's so clear, I need you here always!


Related Posts with Thumbnails

Love Strucked by Cupid

Daisypath Anniversary tickers